روش‌های کاشت مو توانسته است توجه بسیاری از مردان و زنانی را که با ریزش مو دست و پنجه نرم می‌کنند به عنوان راه حلی موثر و دائمی به خود جلب کند. پیشرفت علم و فناوری موفق به ورود به عرصه زیبایی و کاشت مو شده است و اکنون می‌بینیم که روش‌های مختلفی برای کاشت مو در کلینیک‌های زیبایی استفاده می‌شود.

برای داشتن موهای حجیم و پرپشت باید در انتخاب روش کاشت مو با پزشک متخصص مشورت کنید. کاشت مو به روش BHT یکی از تکنیک‌های پرکاربرد است که برای پیوند مو مورد استفاده قرار می‌گیرد.این روش که شامل برداشت مو از بدن و پیوند به سر است با توجه به آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا طراحی شده و معایب کمی دارد. در این مقاله قصد داریم شما را با این روش کاشت مو بیشتر آشنا کنیم.

 

*برای ثبت مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید

کاشت مو به روش BHT چیست؟

ریزش مو یکی از رایج‌ترین مشکلاتی است که امروزه افراد با آن مواجه هستند. بسیاری از مردان و زنان برای افزایش حجم مو در نواحی خاصی از سر خود تحت عمل کاشت مو قرار می‌گیرند. قبل از اینکه به فکر کاشت مو بیفتید، بهتر است اقدامات لازم را برای جلوگیری از ریزش مو انجام دهید. اگر ریزش مو پیشرفت کند، قدرت ناحیه اهداکننده مو در پشت سر نیز کاهش می‌یابد. البته اگر دچار کچلی کامل هم بشوید روش‌هایی برای کاشت مو وجود دارد. در این روش متخصص از موهای بدن شما برای کاشت مو استفاده می‌کنند.

 

نتیجه کاشت مو

نتیجه کاشت مو

در واقع بسیاری از مردم دنیا با مشکل ریزش یا کم‌حجم شدن موها مواجه هستند و برای رفع این مشکل از داروهای گیاهی یا شیمیایی و همچنین درما‌ن‌های خانگی استفاده می‌کنند. با این حال در بسیاری از مواقع این روش‌ها نمی‌تواند جلوی ریزش موها را بگیرد. روش BHT یکی از راه حل‌هایی است که در سال‌های اخیر افراد زیادی با استفاده از این روش به نتایج مثبت و مطلوبی دست یافته‌اند.

 

آیا شما کاندید مناسب “کاشت مو  هستید یا خیر ؟

نتیجه کاشت مو

چرا روش BHT مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

ریزش مو و طاسی گاهی اوقات باعث افسردگی می‌شود و علم به مردم کمک کرده تا زیبایی و جوانی را دوباره به دست آورند. روش‌های زیادی برای انجام کاشت مو وجود دارد که با توجه به نیاز و وضعیت بدن هر فرد تجویز می‌شود این روش نتایج و اثرات خاص خود را دارد و برای ترمیم مو فقط از موهای بدن متقاضی استفاده می‌کند.

حدود صد هزار تار مو روی سر و حدود یک میلیون تار مو روی بدن ما وجود دارد. به دلیل ریزش موهای پشت سر فرد، پزشکان ممکن است مجبور شوند از موهای سایر قسمت‌های بدن برای کاشت مو استفاده کنند. این روش کاملا به جزئیات و نوع موهای شما بستگی دارد. بیشتر اوقات در نهایت، موهای ناحیه گیرنده ترکیبی از موهای پیوند شده و موهای اصلی خود ناحیه خواهد بود. با این حال تمام موها به صورت یکسانی روی سر رشد خواهند کرد.

تصاویر قبل و بعد از کاشت مو

در کاشت مو به روش BHT، پزشک با استفاده از موهای نواحی مختلف بدن مانند سینه و پشت پیوند را انجام می‌دهد. یکی از موارد استفاده از این روش کاشت وقتی است که دلایل ژنتیکی باعث ریزش بسیار زیاد موهای سر شده و بانک موی کافی در پوست سر وجود ندارد. البته پزشکان این روش را زمانی که فقط یک بانک موی بی‌کیفیت در پشت سر فرد وجود داشته باشد نیز تجویز می‌کنند. پزشکان تزریق ماینوکسیدیل ۵ درصد را چند روز قبل از کاشت مو BHT برای تقویت فولیکول‌های مو توصیه می‌کنند.

نتیجه کاشت مو بعد از 7 ماه

نتیجه کاشت مو بعد از 7 ماه

مراحل رشد مو پس از کاشت BHT

مراحل رشد بعد از کاشت مو از بدن کمی طولانی است، بنابراین اگر قرار است به این روش مو بکارید، باید صبور باشید زیرا طول می‌کشد تا موهای تازه کاشته شده به تراکم موهای قدیمی شما برسد. مراحل رشد موها بعد از کاشت در این روش عبارت است از:

یک ماه پس از کاشت مو

در این مدت لخته‌ها و التهابات ناحیه پیوند از بین رفته و ریشه‌های کاشته شده وارد فاز استراحت می‌شوند. در این مرحله که به آن دوره شوک نیز می‌گویند، در نواحی پیوند شده مویی وجود نخواهد داشت. این اتفاق کاملا طبیعی است و به مرور زمان شاهد رشد مو خواهید بود. پس از گذشت یک ماه فرد هیچ‌گونه درد، سوزش و تورمی ندارد، اما برای جلوگیری از عفونت باید به سلامت این ناحیه توجه کرد.

۹ ماه پس از کاشت مو

مو شروع به ضخیم شدن می‌کند و رنگ آن شبیه موهای دیگر می‌شود. علاوه بر این، بهبود کامل ظاهری در ناحیه بانک مو (ناحیه اهداکننده) رخ خواهد داد.

یک سال پس از کاشت مو

در این مدت باید حداقل دو بار به جراح خود مراجعه کنید تا ناحیه مورد نظر را بررسی کند. حجم موی متراکم و طبیعی یک سال پس از کاشت مو قابل مشاهده خواهد بود.

کاشت مو

کاشت مو

بهترین کاندید برای کاشت مو به روش BHT

قبل از انجام کاشت مو از بدن باید بدانید که آیا کاندیدای مناسبی برای این کاشت هستید یا خیر. متخصصان کاشت مو معمولا BHT را به افراد زیر توصیه می‌کنند:

  • افرادی که ریزش موی بیش از حد را تجربه کرده‌اند.
  • افرادی که شیمی درمانی کرده‌اند و در حال حاضر موهای قوی روی سر خود ندارند.
  • کسانی که به تاسی کامل دچار شده‌اند
  • افرادی که در اثر بیماری ژنتیکی موهای خود را از دست داده‌اند.
  • مردان و زنان با موهای کم پشت و موهای کم حجم
  • افراد با موهای نازک و ضعیف

 

مقایسه کاشت مو به روش BHT با روش‌های دیگر

بسیاری از افراد ممکن است بخواهند از موهای زائد سایر قسمت‌های بدن مانند سینه یا کمر برای پیوند در سر خود استفاده کنند. اما دانستن برخی موارد می‌تواند به شما در انتخاب درست کمک کند:

  • موهای پشت و سینه فرفری‌تر و ظریف‌تر از موهای روی سر هستند.
  • مرحله رشد موهای زائد بدن معمولا حدود ۱۸ ماه طول می‌کشد.
  • به دلیل مرغوبیت موهای پشت و سینه در هنگام کاشت برای پر کردن کم‌پشتی‌های روی سر و حجیم شدن موها استفاده می‌شود.

 

تفاوت‌های کاشت مو BHT با سایر روش‌های کاشت مو نیز شامل موارد زیر است:

  • اولین تفاوت در بانک مو است. پزشکان در اکثر اوقات از موی پشت سر استفاده می‌کنند اما در روش BHT از موهای زائد اما با کیفیت برای ترمیم موی سر استفاده می‌شود.
  • تفاوت روش BHT با سایر روش‌ها در اثربخشی و نتایج آن نیز قابل مشاهده است. از آنجایی که ناحیه گیرنده پس از مدتی این نوع ریشه‌ها را می‌پذیرد، قرارگیری ریشه‌ها بسیار کند پیش می‌رود.
  • تفاوت روش BHT با روش‌های دیگر این است که رنگدانه‌ها در دوره ابتدایی کاشت مو تغییر رنگ نمی‌دهند. روش‌های دیگر نتایج بسیار بهتر و مطلوب‌تری دارند. بنابراین از BHT تنها زمانی استفاده می‌شود که بانک موی مناسبی روی سر خود نداشته باشد
اقدامات لازم برای جلوگیری از ریزش مو

اقدامات لازم برای جلوگیری از ریزش مو

مزایای کاشت مو به روش BHT

طبیعتا هر عمل زیبایی دارای ویژگی‌های خاصی است که می‌تواند بر کارکرد آن تاثیر بگذارد. کاشت مو BHT نیز دارای مزایای زیر است:

  • خوشبختانه، پیشرفت‌های تکنولوژی این امکان را برای برخی از افراد مبتلا به ریزش مو فراهم کرده است که از موهای سایر قسمت‌های بدن مانند ریش، سینه، بازوها یا پاها برای ترمیم موی سر استفاده کنند.
  • اثرات و نتایج ترمیم مو با روش BHT بسیار طبیعی به نظر می‌رسد و تشخیص آن برای سایر افراد تقریبا غیر ممکن است.
  • استفاده از سایر قسمت‌های بدن برای اپیلاسیون و کاشت محدودیتی ندارد، بنابراین می‌توان در BHT از موهای سینه، پشت و پا استفاده کرد بدون اینکه مشکلی برای ظاهر آن‌ها به وجود بیاید.
  • با این روش بعد از کاشت مو نیازی به استراحت و مراقبت طولانی نیست و دوره نقاهت کوتاه است.

زمان بهبود بعد کاشت مو به روش BHT

باید به دوره نقاهت پس از کاشت مو BHT توجه زیادی شود. رعایت برخی نکات می‌تواند روند بهبودی فرد را تا حد زیادی تسریع کند. در این دوره توصیه می‌شود که فرد از مصرف سیگار و الکل خودداری کند. دو هفته پس از کاشت موی طبیعی، موهای کاشته شده به طور کامل و به تدریج می‌ریزند، اما نگران نباشید زیرا این بخشی از روند بهبودی است. سپس موهای جدید در همان ناحیه شروع به رشد می‌کنند، این رشد در عرض چند ماه کامل می‌شود و تفاوتی بین موهای جدید و موهای قدیمی وجود نخواهد داشت.

عوارض و مضرات کاشت مو به روش BHT چیست؟

لازم است از مضرات کاشت مو از بدن نیز آگاه باشید، زیرا هر روش کاشت مو معایب خاص خود را دارد و روش BHT نیز از این قاعده مستثنی نیست. بعضی از معایب این روش شامل موارد زیر است:

  • بسته به روش انتخاب شده برای برداشتن فولیکول، ممکن است جای زخم کمی باقی بماند.
  • بزرگترین عیب روش BHT این است که مراحل و سرعت رشد موهای بدن با موهای سر متفاوت است که روند درمان را متفاوت می‌کند.
  • رنگ موهای بدن با موهای سر متفاوت است و اگر بیشتر موهای پیوند شده از موهای بدن باشد، این تفاوت رنگ برای مدتی محسوس خواهد بود.

 

نکات مهم درباره کاشت مو BHT

همانطور که گفته شد، کاشت مو به روش BHT برای افرادی که بانک موی قوی در ناحیه پشت سر ندارند مناسب است. اما کارشناسان معیارهای دیگری را برای تصمیم گیری نهایی در نظر می‌گیرند که بعضی از آن‌ها به شرح زیر است:

  • تراکم مو در ناحیه اهداکننده باید بیش از ۴۰ گرافت در سانتی‌متر مربع باشد.
  • رنگ موهای برداشته شده از بدن باید مشابه رنگ موهای سر باشد.
  • ضخامت، نوع و شباهت موهای بدن به موهای سر نیز بسیار مهم است.
  • تراکم مو در ناحیه اهداکننده بسیار اهمیت دارد. به عنوان مثال، اگر از ریش برای کاشت مو استفاده شود، تراکم ریش نباید خیلی کم شود.
دوره نقاهت بعد از کاشت مو

دوره نقاهت بعد از کاشت مو

نتایج و اثرات دائمی کاشت مو BHT

پس از دوره نقاهت، موهای جدید در عرض چند ماه جوانه زده و رشد می‌کنند. یکی از نکات مهم این روش این است که فولیکول‌ها باید در حین رشد برداشته شوند، زیرا در این حالت فولیکول‌های مو فعالیت بیشتری دارند و به همین دلیل، هنگام انجام کاشت مو از بدن، فرد باید ۳ تا ۴ روز قبل از عمل، ناحیه اهداکننده را بتراشد.

مشاهده نمونه کار های کاشت مو در اینستاگرام

دوره رشد مو به توانایی بدن بستگی دارد. در برخی افراد رشد مو قبل از زمان تعیین شده توسط پزشک کامل می‌شود. البته مراقبت‌های بعد از ترمیم و تغذیه شخصی تاثیر زیادی در این اتفاق دارد و می‌تواند باعث رشد سریع موهای جدید شود.

کاشت مو در تهران 1402

موهایی که به تازگی کاشته شده‌اند تا دو هفته به ریزش ادامه می‌دهند، بنابراین نگران نباشید. گاهی در حین برداشتن پیوند، جای زخم روی پوست سر ایجاد می‌شود که خیلی سریع بهبود می‌یابد. موهای جدید از نظر جهت و رنگ مانند موهای طبیعی خواهند بود و با سایر موها تفاوتی ندارند. از طرفی تراکم و ضخامت موها نسبت به گذشته تغییر زیادی کرده و افزایش چشمگیری خواهد داشت.

 

*برای ثبت مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید

آزمایش‌های لازم قبل از کاشت مو به روش BHT

قبل از کاشت مو، پزشک ممکن است از شما بخواهد که آزمایش‌های بسیار ساده‌ای انجام دهید و نتایج را به او گزارش دهید. این آزمایش‌ها برای بررسی سلامت فرد است و معمولا شامل موارد زیر است:

  • آزمایش شمارش سلول‌های خونی (آزمایش CBC)
  • آزمایش انعقاد خون
  • تست‌های سیستم ایمنی برای هپاتیت، HIV  و بیماری‌های مشابه
  • کنترل فشار خون
  • کنترل قند خون

 

آیا شما کاندید مناسب “کاشت مو  هستید یا خیر ؟

نتیجه کاشت مو

هزینه کاشت مو BHT چقدر است؟

کاشت مو BHT یک روش درمانی محسوب نمی‌شود. عمل‌های کاشت مو یک روش زیبایی هستند و معمولا تحت پوشش بیمه رمانی قرار نمی‌گیرند؛ مگر در مواردی خاص مثل سوختگی یا تصادف. به طور کلی هزینه کاشت مو به شرایط و عوامل دیگری بستگی دارد. از این موارد عبارتند از:

  • فرم و حجم ایده آل درخواستی
  • میزان تاسی
  • بانک مو
  • حق الزحمه جراح و تکنسین
  • تجهیزات بی‌حسی یا بیهوشی

 

 

جمع‌بندی

عوامل بسیاری می‌توانند باعث ریزش مو یا کاهش حجم ان‌ها شود. این دلایل می‌تواند شامل عوامل ارثی، بیماری‌های خاص، افزایش سن، شیمی درمانی و سایر موارد باشد. برای رفع این مشکل می‌توانید از عمل جراحی کاشت مو استفاده کنید. معمولا ترجیح پزشکان این است که از موی پشت سر برای پیوند به ناحیه جلوی سر استفاده کنند؛ زیرا جنس، رنگ و سرعت رشد آن کاملا مشابه بقیه موهای سر است. اما در مواردی پیش می‌اید که فرد ذخیر بانک موی کافی ندارد و مجبور می‌شوند که از موهای بدن او برای پیوند استفاده کنند که به این روش BHT گفته می‌شود.