دلایل زیادی برای ریزش موهای ابرو وجود دارد. کاشت ابرو روشی است که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. اکثر کسانی که به دنبال کاشت ابرو طبیعی هستند ابروهای کم پشتی دارند یا به دلایل زیادی مانند استفاده زیاد از لوازم آرایشی یا برداشتن نامناسب ابرو و غیره تمام ابروهایشان از بین می رود. در ادامه در مورد افرادی که کاندید مناسبی برای کاشت ابرو هستند و روش انجام آن صحبت خواهیم کرد.

کاندیداهای کاشت ابرو

1-گاهی افراد به دلایل زیادی ابروهای کم پشتی دارند از جمله این موارد می‌توان به منشأ ارثی اشاره کرد. کسانی که به طور ارثی ابروهای کم پشتی دارند و یا قسمتی از ابروی خود را از دست داده اند، کاندید مناسبی برای کاشت ابرو به شمار می‌روند.

2- افرادی که تحت شیمی‌ درمانی هستند. خیلی از افراد برای درمان بیماری‌ هایی مثل انواع سرطان و غیره مجبور به مصرف داروهای شیمیایی می‌شوند که این داروها تأثیرات مخربی بر روی سایر اعضای بدن می‌گذارد. این افراد می‌توانند پس از تکمیل دوره شیمی‌درمانی خود از کاشت ابرو استفاده کنند.

3- افرادی که برای درمان افسردگی خود از دارو استفاده می‌کنند. داروهای ضد افسردگی هم باعث ریزش ابرو می‌شوند و برای کاشت ابروی طبیعی لازم است بیمار این داروها را مصرف نکند.

4- افرادی که برای کنترل فشار خون از دارو استفاده می‌کنند. داروهای ضد فشار خون (مخصوصاً داروهایی که فشار خون بالا را کنترل می‌کنند) باعث ریزش موهای ابرو می‌شود.

5-افرادی که عفونت‌های قارچی دارند. یکی از عوارض وجود عفونت در بدن، ریزش ابروها است.

6- افرادی که اختلالات روانی دارند. بعضی از افراد وسواس کندن ابروهایشان را دارند و حتی نمی‌توانند خودشان را کنترل کنند. این افراد لازم است ابتدا تحت نظر روان‌پزشک قرار بگیرند و این اختلال خود را درمان کنند و بعد اقدام به کاشت ابروی طبیعی کنند.

7-افرادی که ریزش موی سکه‌ای (آلوپسی) دارند. در ریزش موی سکه‌ای، سیستم ایمنی بدن به فولیکول‌های مو حمله می‌کند. بعد از درمان این بیماری می‌توان از کاشت ابروی طبیعی استفاده کرد.

8- افرادی که در اثر اصلاح بیش از حد و نامناسب، حجم زیادی از ابروهای خودشان را از دست داده‌اند.

9- افرادی که از بیماری سفلیس رنج می‌برند. ریزش موها جزو علائم ثانویه سفلیس است. این بیماری به‌راحتی قابل درمان است. بعد از درمان، بیمار می‌تواند برای کاشت ابرو اقدام کند.

10- افرادی که تیروئید دارند. این افراد ابتدا باید تحت درمان قرار بگیرند و سپس اقدام به کاشت ابروی طبیعی کنند.

11- افرادی که با افزایش سن، دچار ریزش ابرو شده‌اند.

12- افرادی که کمبود روی (زینک) دارند. این افراد ابتدا با مصرف زینک تحت درمان قرار می‌گیرند و پس از آن می‌توانند از کاشت ابرو استفاده کنند.

13-افرادی که در اثر تاتو و هاشور حجم زیادی از ابروهای خود را از دست داده‌اند و از ابروهای فعلی خود راضی نیستند.

14- کسانی که بر اثر حوادث ابروی خود را از دست داده‌اند. گاهی اوقات فرد در اثر یک حادثه مانند تصادف یا سوختگی قسمتی از ابروهای خود را از دست می‌دهد.

به طور کلی، کاندیدای مناسب فردی است که از سلامت جسمانی خوبی برخوردار باشد و همچنین انتظارات واقع بینانه ای از نتایج کاشت ابرو طبیعی داشته باشد و به سلامت ابروهای خود پس از کاشت ابرو طبیعی اهمیت دهد.

 

قبل و بعد از کاشت ابرو

قبل و بعد از کاشت ابرو

 

چه کسانی می توانند کاشت ابرو انجام دهد؟

خیر، هر فردی نمی تواند کاشت ابرو انجام دهد. برای اینکه کاشت ابرو با موفقیت انجام شود، فرد باید به شرایط خاصی مانند سلامت عمومی بدن، عدم وجود بیماری های پوستی و داشتن ابروهای مناسب برای کاشت نیز توجه کند. علاوه بر این، برخی از افراد به دلیل عواملی مانند عوارض جانبی داروها، اختلالات خونریزی یا نارسایی قلبی قادر به انجام کاشت ابرو نیستند. بنابراین، برای انجام کاشت ابرو باید با یک پزشک متخصص مشورت کرد تا وضعیت و توانایی این عمل را ارزیابی کند.

 

*برای ثبت مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید

 

چه کسانی نباید کاشت ابرو انجام دهند؟

برخی افراد به دلیل شرایط خاصی نباید کاشت ابرو انجام دهند. این شرایط عبارتند از:

  1. اختلالات خونریزی: افراد مبتلا به اختلالات خونریزی مانند هموفیلی و بیماری فون ویلبراند، نباید پیوند ابرو دریافت کنند. این افراد به دلیل عدم توانایی بدن در خون سازی و توقف خونریزی نمی توانند با موفقیت از این روش بهره مند شوند.
  2. بیماری های پوستی: برخی از بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما از موانع کاشت ابرو محسوب می شوند. کسانی که این بیماری را دارند ابتدا بیماری خود را کنترل کرده و سپس برای کاشت ابرو مشورت کنند.
  3. بیماری های مزمن: برخی از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت و بیماری های تنفسی می توانند از کاشت ابرو جلوگیری کنند. در این موارد باید با پزشک مشورت کرد و بیماری و وضعیت کاشت ابرو را تشخیص دقیق داد.
  4. بارداری و شیردهی: کسانی که باردار هستند یا در دوران شیردهی هستند بهتر است از کاشت ابرو خودداری کنند زیرا تغییرات در سطوح هورمونی می تواند موفقیت این عمل را کاهش دهد.
  5. عوارض جانبی دارو: برخی داروها مانند آنتی بیوتیک ها و داروهای شیمی درمانی می توانند عوارضی مانند ریزش مو در افراد ایجاد کنند، بنابراین افرادی که از این داروها استفاده می کنند باید قبل از کاشت ابرو با مشاورا کلینیک vip مشورت کنند.
چه کسانی می توانند کاشت ابرو انجام دهد؟

چه کسانی می توانند کاشت ابرو انجام دهد؟

 

مراحل کاشت ابرو

طراحی ابرو

طراحی ابرو یک مرحله مهم در کاشت است. قبل از هر گونه عمل کاشت ابرو، پزشکان از بیماران می خواهند تا برنامه های مورد نظر خود را انجام دهند. پزشک با توجه به تجربه و دانش و اندازه گیری های مختلف، طرحی را که بیمار ترسیم می کند، زیبا می کند حفظ تقارن و زیبایی در طرح ترسیم شده نکته بسیار مهمی است.

استخراج پیوند

در کاشت ابرو، پیوند مو از پشت سر، پشت گوش یا از قسمت پایین گردن گرفته می شود. موهای پشت سر معمولاً ضخیم، بلند و از دسته های زیادی تشکیل شده است.

مشاوره رایگان کاشت ابرو طبیعی در تهران

موهای پشت گوش و پایین گردن معمولاً ریز و کوتاه هستند و از فولیکول هایی با یک تار مو تشکیل شده اند. با توجه به اینکه موهای ابرو اغلب ریز و به صورت یک فولیکول منفرد هستند، به نظر می رسد که موهای پشت گوش و پایین گردن تقارن بیشتری با ابرو دارند، در مردان ابروها اغلب ضخیم تر بوده و کوتاه می شوند. از پشت سر و ناحیه پشت گوش. در خانم ها به دلیل ظرافت زیاد، ابروها از ناحیه پشت گوش و زیر گردن بریده می شوند.

آماده سازی پیوند

تهیه فولیکول برداشت شده مرحله بسیار مهمی در کاشت مو است و نیاز به تخصص دارد. در کاشت ابرو، یک یا چند نفر از اعضای تیم درمان، فولیکول ها را در زیر میکروسکوپ در حین برداشت پیوندها آماده می کنند. از آنجایی که موهای ابرو یک رشته است و موهای سر در دسته های زیادی قرار دارند، موهای بریده شده در هر بار قبل از کاشت به یک واحد تقسیم می شوند.

کاشت پیوند

در این مرحله ابروها برای جلوگیری از عفونت ضد عفونی می شوند. علاوه بر این، از بی حسی موضعی برای جلوگیری از تجربه درد بیمار استفاده می شود. برای کاشت فولیکول برداشت شده، با استفاده از یک تیغه بسیار ظریف به قطر حدود 0.5 تا 0.7 میلی متر، شیارهایی در طرح طراحی شده ابرو ایجاد می شود و فولیکول برداشت شده در این شیار قرار می گیرد.

مراقبت پس از پیوند ابرو

معمولاً وقتی ابروها به اندازه معینی می رسند، رشد نمی کنند. اما از آنجایی که فولیکول‌های جدید ابرو از قسمت دیگری از سر شما می‌آیند، به خصوص

حداقل تا دو روز پس از کاشت ابرو از نوشیدنی یا سیگار کشیدن خودداری کنید.حداقل تا 48 ساعت پس از کاشت و کاشت ابرو، فعالیت بدنی سنگین انجام ندهید و به ابروها فشار وارد نکنید.حداقل دو هفته پس از کاشت ابرو طبیعی، شنا در استخر مطلقاً توصیه نمی شود.حداقل سه هفته پس از کاشت ابرو از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید به ابروها خودداری کنید. برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید به ابروهای خود می توانید از کلاه استفاده کنید.در روزهای بعد از کاشت ابرو به ابروهای خود دست نزنید و مالش ندهید. این باعث ایجاد مشکلاتی در فولیکول های کاشته شده در ابرو می شود.

 

مراحل کاشت ابرو

مراحل کاشت ابرو

 

عوارض کاشت ابرو

عوارض کاشت ابرو شامل بخیه های متعدد، بیهوشی، درد، خونریزی، تورم صورت به خصوص چشم ها، خطوط رشد و مدل های پروتز است.

 

سوالات متداول

آیا کاشت ابرو دائمی است؟

بله، کاشت ابرو دائمی است و مادام العمر است

 

آیا کاشت ابرو روی خالکوبی وجود دارد؟

بله، کاشت ابرو را می توان بر روی تاتو، میکرو و غیره انجام داد و بسته به مهارت پزشک و دقت و ظرافت استفاده شده، می تواند نتایج بسیار خوبی داشته باشد.

 

آیا کاشت ابرو نیاز به ترمیم دارد؟

به طور کلی، کاشت ابرو نیازی به ترمیم ندارد، اما برای دستیابی به نتایج بهتر می توان یک یا دو جلسه ترمیم انجام داد.

 

آیا برای کاشت ابرو محدودیت سنی وجود دارد؟

خیر، هیچ محدودیت سنی برای کاشت ابرو وجود ندارد و فرد می تواند هر زمان که نیاز به کاشت ابرو داشته باشد این کار را انجام دهد.

 

کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است؟

کاشت ابرو برای همه مناسب است و همه می توانند کاندیدای کاشت ابرو باشند.

 

هزینه کاشت ابرو چقدر است؟

هزینه کاشت ابرو طیف گسترده ای دارد و از آنجایی که این یک عمل زیبایی خصوصی است، در تعرفه دولتی لحاظ نمی شود. عموماً این هزینه به آن بستگی دارد آیا مهارت پزشک ، ابزارها و تجهیزات استفاده می شود.

 

مراقبت پس از کاشت ابرو

همانطور که می دانید، ابروها در حالت طبیعی خود رشد محدودی دارند و مانند موهای روی سر بلند نیستند. اما از آنجایی که ابروهای کاشته شده از پوست سر استخراج می شوند، می توانند بیشتر از ابروهای طبیعی رشد کنند و توجه به زمان و نحوه مراقبت پس از کاشت ابرو مهم است برداشتن ابرو پس از کاشت توجه داشته باشید. از جمله نکات مراقبتی بعد از کاشت ابرو شامل:

  • سیگار و نوشیدنی های الکلی را حداقل دو هفته پس از کاشت ابرو ترک کنید.
  • فعالیت بدنی سنگین تا دو هفته پس از پیوند ممنوع است.
  • استخر، سونا، جکوزی و آفتاب گرفتن تا دو هفته پس از کاشت ابرو ممنوع است.
  • نور مستقیم خورشید به فولیکول‌های کاشته‌شده آسیب می‌زند، بنابراین حداقل به مدت سه هفته از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید و هنگام بیرون رفتن در یک روز آفتابی حتماً از کلاه لبه‌دار استفاده کنید.
  • حداقل در روز اول پس از کاشت از دستکاری و خاراندن ابرو خودداری کنید.

 

 

نتیجه گیری

درنتیجه در مورد چه کسانی برای کاشت ابرو مناسب هستند؟ در نهایت، اگر از وضعیت جسمانی سالمی برخوردار باشید، کاشت ابرو نه تنها یک عمل خطرناک نخواهد بود، بلکه می تواند نتیجه مطلوبی نیز داشته باشد و اثرات آن تا آخر عمر باقی بماند. عمل بسیار آسان و بدون درد است و دوره نقاهت کوتاه است. به غیر از چند هفته اول عمل، باید مراقب خود باشید و بتوانید به زندگی روزمره خود بپردازید تا زمانی که مدتی بعد نتایج کاشت ابروی خود را مشاهده کنید.

 

آیا شما کاندید مناسب “عمل کاشت ابرو در تهران هستید یا خیر ؟

نتیجه کاشت مو